# targuri de nunti

Pentru cei care ne cunosc de mai mult timp se poate să fie o surpriză participarea noastră la un târg de nunți. EXPOMARIAGE 2014 ne-a deschis apetitul pentru târguri. Atunci, la insistențele mele, Miha a cedat și am trecut de la statutul de vizitator la cel de expozant. Această trecere a fost plină de peripeții pentru că am făcut multe lucruri pentru prima oară, iar căutarea unor furnizori adecvați nouă a fost un adevărat test de rezistență. Dar experiențele din zilele în care s-a desfășurat târgul au fost noi și plăcute. De aceea, am hotărât că vom fi prezenți la fiecare târg, iar cel puțin până acum am reușit acest lucru. Este adevărat că, după fiecare participare, totul devenea mai ușor. Experiența dobândită ne-a ajutat să ne canalizăm eforturile spre obiective cu adevărat importante și vizibile.

Impresiile noastre de la Expomariage 2015 sunt influențate de modul în care vizitatorii au privit oferta legată de fotografia de nuntă. Aceștia s-au împărțit în 3 categorii. Prima categorie a venit la târg pentru a lua muuulte pliante.  O vizită pe site-ul organizatorilor la secțiunea participanți i-ar fi scutit de efortul de a fi prezenți la Marriott. A doua categorie a fost cea care ar fi cumpărat fotografie de nuntă la kilogram 🙂  (Chiar mi-a trecut prin minte să fac o ofertă de genul: 1 kg album foto = 350 euro). În discuțiile cu această categorie de clienți primele cuvinte și cele care se repetau cel mai des erau: ”cât… ? câți …? câte…?”  fără a exista un interes pentru calitatea acelor ”cât”, ”câte” sau ”câți”. Cuvântul cheie pentru a continua discuția cu acest tip de vizitatori era ”nelimitat” 🙂 . Ultima categorie, pentru care merită tot efortul să realizezi un stand special și să aduci produse foto de calitate, este cea care a înțeles scopul unui târg.  Întâlnirea cu 20-30 de furnizori la târg poate să scutească un vizitator de 3-4-5 zile de întâlniri, drumuri etc., și să-l ajute să realizeze o selecție a acelora care i-au atras atenția în mod special. Alegerea finală se face în urma a două, trei întâlniri, economisindu-se astfel timp prețios. Ne-a făcut plăcere să ne întâlnim la standul nostru cu persoane care au fost foarte interesate de serviciile foto și video pe care noi le oferim. Discuțiile purtate cu acestea, având ca subiect fotografia de nuntă, ne-au ajutat să avem și mai clar conturat specificul stilului nostru fotografic, dar și obiectivele pe care dorim să le atingem atunci cand fotografiem un eveniment. Chiar și numai pentru acest lucru merita să participăm la târg! Suplimentar, timp de 3 zile, am stat alături de cei care în acest moment sunt o parte importantă din industria nunților și, prin comparație, cu subiectivismul de rigoare, am putut să evaluăm oferta noastră pentru anul 2015. 

Clienți dragi nouă ne-au vizitat la târg pentru a vedea ”Family tree-ul” și a ne susține, ceea ce ne-a făcut experiența ”târgo-filă” și mai plăcută. Dacă Miha era posesoarea unui smartphone, probabil realizam nelipsitele selphy-uri și puteam ilustra participarea la expoziție în timp real  🙂 . Pentru a nu mai lungi povestirea, mai spun un singur lucru: EXPOMARIAGE 2015 este pentru noi o amintire tare plăcută!

expomariage-2015-01 targuri de nunti expomariage-2015-02 expomariage-2015-03 expomariage-2015-04 expomariage-2015-05 expomariage-2015-06 expomariage-2015-07 expomariage-2015-08 expomariage-2015-09

About the author

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
       
   

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.