Album foto wide

Am impresia că și lumea fotografiei de nuntă este guvernată de FMI. Reducerile de buget (necesare sau nu 🙂 ), discount-urile cerute de clienți și diletantismul furnizorilor au modificat discursul tuturor: ”Hai, frate, albumul nu e important! Importante sunt pozele!”( pentru simandicoși: ”fotografiile”) . Un discurs la fel de aberant ca și acela legat de aparatură: ”Dacă ești talentat, faci fotografii tari și cu iPhone-ul”. Extrapolând, putem spune că poți câștiga Roland Garros-ul cu o rachetă produsă la Reghin în 1980 și poți să o asortezi cu niște încălțăminte din aceeași perioadă. Doar ești bun! 🙂  .

În orice activitate, în orice domeniu, fiecare lucru contează. În cazul albumelor foto este importantă inclusiv dimensiunea acestora, ea influențează grafica și modul în care sunt folosite imaginile. 

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.